πάτρα-συγκεντρώσεις-μαθητών-φοιτητώ-764657
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.10.2020 | 11:12

Πάτρα: Συγκεντρώσεις , μαθητών, φοιτητών και συλλογικών οργανώσεων για τη Χρυσή Αυγή (φωτο)

Σε πλήρη επιφυλακή, έχουν τεθεί οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ενόψει των προγραμματισμένων για σήμερα συγκεντρώσεων στην Πάτρα, με αφορμή την έκδοση της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 7 Οκτωβρίου, για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τον Γιώργο Ρουπακιά – στέλεχος της ΧΑ – στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013, στο Κερατσίνι.

Ηδη ξεκίνησε η συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου μαθητών, φοιτητών και συλλογικών οργανώσεων.

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καλεί στην συγκέντρωση που διοργανώνουν φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές την Τετάρτη 7/10/2020 στις 11:00 στην πλατεία Γεωργίου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας το Εργατικό Κέντρο Πάτρας διοργανώνει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ στις 19:00 στο Εργατικό κέντρο Πάτρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας καλεί  την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στις 11:00 π.μ. το πρωί στην πλατεία Γεωργίου «όλες και όλοι να ενώσουμε τη φωνή μας με τους δημοκρατικούς πολίτες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας για τη μόνη δικαίωση που είναι η καταδίκη των ναζί. Η πατραϊκή κοινωνία στέκεται αποφασιστικά απέναντι στο φασισμό, στην ακροδεξιά, στο φόβο, στη μισαλλοδοξία και στο ρατσισμό. Διεκδικούμε μια κοινωνία Δημοκρατική, με Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ισότητα και Αλληλεγγύη. Μια κοινωνία Ανθρώπων και όχι Τεράτων».

Τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Πάτρα στις 7 Οκτωβρίου για την ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ανακοίνωσε το συνδικάτο των οικοδόμων της Πάτρας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας καλεί σε μαζική συμμετοχή στην  αντιφασιστική συγκέντρωση στη Πάτρα την Τετάρτη 7/10 στις 11:00 στην πλ. Γεωργίου, που καλούν σωματεία, σύλλογοι, συλλογικότητες.

πηγή: tempo24.news.gr