Πάτρα: Σε πρόγραμμα αποκατάστασης ο 7χρονος που είχε καταπλακωθεί από καγκελόπορτα

Ικανοποίηση προκάλεσε στους γιατρούς της ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο η εξέλιξη της υγείας του 7χρονου αγοριού που έφθασε στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφού είχε καταπλακωθεί από καγκελόπορτα.

Το οίδημα στον εγκέφαλο του 7χρονου αγοριού, που δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από καγκελόπορτα εκκλησίας του χωριού του, στο Γούμερο Ηλείας όταν αυτή τον καταπλάκωσε, υποχώρησε και το παιδί άνοιξε τα μάτια του!

Το νεαρό της ηλικίας του παιδιού, σε συνδυασμό με την άμεση αντιμετώπιση από τους γιατρούς, αρχικά στο νοσοκομείο Πύργου και στη συνέχεια στο ΠΓΝΠ, απέδωσε και πλέον το 7χρονο παιδί, έχει επικοινωνία με τους οικείους και το περιβάλλον του.

Επόμενος στόχος για τους γιατρούς είναι το παιδί να επανέλθει πλήρως κάτι που θα επιτευχθεί μέσα από πρόγραμμα αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο για παιδιά στην Αθήνα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΠΑΤΡΑ, 7ΧΡΟΝΟΣ, ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!