πάτρα-ρουμάνος-κρατούμενος-πήγε-τουα-473748
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.04.2018 | 13:27

Πάτρα: Ρουμάνος κρατούμενος πήγε τουαλέτα και… έβγαλε 78 αυγά με ναρκωτικά

Αγγίζει τα όρια του απίστευτου η υπόθεση με τον 64χρονο Ρουμάνο κρατούμενο που μετήχθη από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα έχοντας στις αποσκευές του δυο μπουκάλια με σαμπουάν γεμάτα με εκατοντάδες συσκευασίες χασίς. Εδώ και μια εβδομάδα… «γεννάει» αυγά με κάθε είδους ναρκωτικά στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου!

Ο αλλοδαπός νοσηλεύεται φρουρούμενος και υποβάλλεται σε θεραπεία, καθώς διαπιστώθηκε τι μετέφερε στην κοιλιά του και υπήρχε κίνδυνος να χάσει τη ζωή του, αν οι συσκευασίες έσπαζαν. Ήδη, απέβαλλε από τον οργανισμό του 78 (!) συσκευασίες με τις οποίες συμπληρώνονται σχεδόν 600 γραμμάρια ναρκωτικών τα οποία επιχείρησε να εισαγάγει στις φυλακές. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών 74 συσκευασίες που περιείχαν 148 γραμμάρια κάνναβης, άλλες τρεις με 10,3 γραμμάρια κοκαΐνης και μια συσκευασία με 2,2 γραμμάρια ηρωίνης!

Ο 64χρονος Ρουμάνος είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2013 στο αεροδρόμιο της Κω, πάλι για μεταφορά ναρκωτικών. Τελευταία, συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών για άλλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Μετά την απολογία του, διατάχθηκε ο εγκλεισμός του στις φυλακές Αγίου Στεφάνου αλλά, μόλις έφτασε στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Δίωξης ανακάλυψαν στις αποσκευές του δύο μπουκάλια σαμπουάν μέσα στις οποίες ήταν κρυμμένες 147 συσκευασίες με 260,7 γραμμάρια και άλλη μια με 164 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Στο μεταξύ, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η έρευνα για να εξακριβωθεί με ποιον τρόπο έφτασαν στα χέρια του τα ναρκωτικά, αν του παραδόθηκαν στον Κορυδαλλό και γιατί δεν εντοπίστηκαν, ή αν τα παρέλαβε κατά την διάρκεια της διαδρομής προς την Πάτρα και τα κατάπιε χωρίς να το αντιληφθούν οι αστυνομικοί.