πάτρα-πυροβόλησε-και-σκότωσε-τον-διαρ-578486
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.02.2020 | 13:00

Πάτρα: Πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη της επιχείρησής του

Ένας 40χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στην Πάτρα ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας με θύμα 41χρονο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σήμερα τα ξημερώματα, στο Νέο Σούλι Πατρών, τον πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Προηγουμένως, ο 41χρονος είχε διαρρήξει την επιχείρηση του 40χρονου και είχε προκαλέσει φθορές σε κάμερα ασφαλείας, ενώ όταν μετέβη ο τελευταίος στην επιχείρησή του, ο 41χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον του και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών που έφθασαν στο σημείο βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι οπλισμένο με ένα φυσίγγιο, δύο κάλυκες και μια βολίδα πυροβόλου όπλου, ενώ βρήκαν δίπλα από τον νεκρό ένα κυνηγετικό όπλο κι ένα γεωργικό εργαλείο (κλαδευτήρα).

Σε έρευνα στο σπίτι του 40χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 67 φυσίγγια πιστολιού, δύο κυνηγετικά όπλα (καραμπίνες), αεροβόλο τυφέκιο, δύο μαχαίρια επιβίωσης και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο.

Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.