πάτρα-πυγμάχοι-τον-ξυλοκόπησαν-γιαμ-1035904
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.09.2022 | 12:16

Πάτρα: Πυγμάχοι τον ξυλοκόπησαν για…μηνύματα σε 13χρονη

Στο εδώλιο θα καθίσει σήμερα Τετάρτη 29/9/2022 ο 47χρονος άνδρας από την Πάτρα, ο οποίος συνομιλούσε ερωτικά στο διαδίκτυο με μία 13χρονη κοπέλα, ο πατέρας της του έστησε παγίδα και τελικά η Αστυνομία τον συνέλαβε.

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου, ο άνδρας που δήλωσε «μετανιωμένος» και «βλάκας» όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» πέρασε από αυτόφωρη διαδικασία, πήρε αναβολή και τελικά η δίκη του θα γίνει σήμερα. Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες της «Π», οι οποίες «περιγράφονται» μέσα στην δικογραφία, ο συγκεκριμένος άνδρας έστειλε στο κοριτσάκι αισχρά σεξουαλικά μηνύματα και του ζητούσε ακόμη και… γυμνές φωτογραφίες! Αυτά είδαν η μητέρα και ο πατέρας της, με τον δεύτερο να στήνει παγίδα.

Ο 42χρονος πατέρας άρχισε να επικοινωνεί με τον φερόμενο ως δράστη στην θέση της κόρης του. Ο πατέρας έκλεισε μαζί του ραντεβού σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα και εμφανίστηκε μαζί με δύο φίλους του πυγμάχους. Και ο ίδιος είναι πυγμάχος. Ο άνδρας παρά τα απόλυτα δικαιολογημένα νεύρα που είχε, δεν τον άγγιξε, όμως οι δύο πυγμάχοι έκαναν τον κατηγορούμενο «ανώμαλο» παιδεραστή… τουλούμι στο ξύλο!

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σήμερα θα καθίσει στο εδώλιο προκειμένου να δικαστεί για την αποτρόπαια και σιχαμερή πράξη του.