πάτρα-προσφέρθηκε-να-βοηθήσει-ηλικιω-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.11.2018 | 13:11

Πάτρα: Προσφέρθηκε να βοηθήσει ηλικιωμένη και την… ξάφρισε

Παρουσιάστηκε από το πουθενά φορώντας το προσωπείο του «καλού Σαμαρείτη» σε ένα σούπερ μάρκετ της Πάτρας, το πρωί του Σαββάτου, προσφέροντας χείρα βοηθείας σε μια ηλικιωμένη που ήταν φανερό ότι δυσκολευόταν να κουβαλήσει τις σακούλες με τα ψώνια της. Όμως, ο… συνάνθρωπος είχε άλλους σκοπούς.

Η γριούλα δεν έπαψε στιγμή να ευχαριστεί τον άγνωστό της άνδρα που προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει στο σπίτι της τα βαριά ψώνια για να την ξεκουράσει και μάλιστα να βάλει το κάθε προϊόν στην… κατάλληλη θέση! Όταν ο «φιλάνθρωπος» έφυγε, όμως, ανακάλυψε πως όσο την κρατούσε απασχολημένη, είχε «βουτήξει» από το πορτοφόλι της 1.200 ευρώ!

Μην μπορώντας να χωνέψει το χουνέρι που έπαθε, η ηλικιωμένη απευθύνθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, οι αστυνομικοί της οποίας ξεκίνησαν αμέσως έρευνα. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μέσα σε λίγες ώρες και ως δράστης κατηγορείται ένας 35χρονος Έλληνας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.