πάτρα-πού-πήγαν-τα-λεφτά-από-τον-έρανο-993460
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.02.2022 | 10:14

Πάτρα: Πού πήγαν τα λεφτά από τον έρανο

Την άμεση και σφοδρή αντίδραση των γονιών από την Πάτρα προκάλεσαν τα λεγόμενα του πρώην Διευθυντή Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, κ. Χρήστου Ρουγκάλα στην εκπομπή του Mega.

Οι γονείς των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών χρόνων αναμένεται να καταθέσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών υποστήριξε μιλώντας στο Mega, πως όταν οι δύο γονείς έχασαν τη Μαλένα, οι διανομείς της Πάτρας θέλησαν να τους βοηθήσουν οικονομικά, συγκεντρώνοντας ένα ποσό περίπου 650 ευρώ για την κηδεία του. Αυτή η κίνηση όμως συνδέθηκε από τον Στρατηγό με την αγορά μίας μηχανής από τον πατέρα.

Η απάντηση του διανομέα για τη δωρεά

Η εκπομπή “Tlive” εντόπισε τον διανομέα, Γ. Αθανασίου, που πήγε το χρηματικό ποσό στους δύο γονείς. Ο ίδιος τόνισε πως ο έρανος δεν συνδέεται με την αγορά μοτοσικλέτας.




«Ο πατέρας δούλευε και ντελίβερι, τον έβλεπα όλη τη μέρα στους δρόμους και από τη θέση μου έκρινα ότι έπρεπε να μαζέψω κάποιους συναδέλφους ώστε να μαζευτεί ένα ποσό εκ μέρους για να δοθεί στην οικογένεια. Τα λεφτά σίγουρα θα πήγαν στο μνήμα του παιδιού. Η μηχανή αγοράστηκε μετά από ενάμιση χρόνο» είπε μεταξύ άλλων.