πάτρα-οι-συγκλονιστικές-προσπάθειες-1049015
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.07.2022 | 11:58

Πάτρα: Οι συγκλονιστικές προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» για να επαναφέρουν στη ζωή τον 49χρονο

Για μία ώρα και δέκα λεπτά προσπαθούσαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας να επαναφέρουν στη ζωή τον Θοδωρή Νεμουτιάνο, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο 49χρονος, ο οποίος υπενθυμίζεται πως δεν έγινε δεκτός τη νύχτα της Τετάρτης στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», διακομίστηκε νεκρός στη 1.15 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ΠΠΝΠ.

Άμεσα οι γιατροί ξεκίνησαν προσπάθειες ανάνηψης οι οποίες ολοκληρώθηκαν ανεπιτυχώς στις 2.25, δηλαδή μία ώρα και 10 λεπτά αργότερα. Όπως αναφέρουν ιατρικές «πηγές» στο tempo24.news σε κανέναν σημείο της προσπάθειας ο 49χρονος δεν είχε σφυγμό.

Επισημαίνεται ακόμη πως η ώρα της διακομιδής του Θοδωρή Νεμουτιάνου στο ΠΠΝΠ, συμβαδίζει με τα καταγγελλόμενα σε σχέση με την ώρα αποχώρησής του από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» απ’ όπου έφυγε με τα πόδια, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε μέσα στο όχημά του. Σημειώνεται πως επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο το οποίο ενημέρωσε για την έντονη αδιαθεσία του και μεσολάβησε και χρονικό διάστημα έως ότου εκείνος φθάσει στο σημείο που βρισκόταν ο 49χρονος για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Όλα τα παραπάνω αλλά και πολλά άλλα στοιχεία, ερευνώνται ήδη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news έχουν ήδη κληθεί στον δεύτερο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, προκειμένου να καταγραφεί ο χρόνος άφιξης και θανάτου του 49χρονου στο Ρίο και στη συνέχεια να διερευνηθεί πόσο κόστισε στον άτυχο άνδρα η απώλεια πολύτιμου χρόνου από την ώρα που πήγε στον «Άγιο Ανδρέα» μέχρι την ώρα που κατέληξε.

Όλα αυτά στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε Εισαγγελέας για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών για την υπόθεση