πάτρα-νεκρή-η-41χρονη-που-είχε-βάλει-το-ν-1121919
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.01.2023 | 20:43

Πάτρα: Νεκρή η 41χρονη που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη

Βρέθηκε σήμερα το απόγευμα νεκρή από τον σύντροφό της 41χρονη στην περιοχή του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για τη γυναίκα που είχε κατηγορηθεί πως στις 9 Ιουλίου του 2013 σκότωσε το μόλις 3 μηνών βρέφος της και το έβαλε στην κατάψυξη στο Αλεποχώρι Αχαίας.

Η ίδια είχε τότε ισχυριστεί πως το παιδί χτύπησε και μόλις η ίδια κατάλαβε πως δεν έχει αισθήσεις το έβαλε στην κατάψυξη.

Τότε την είχε καταγγείλει ο σύζυγός της ο οποίος κατάλαβε τι είχε συμβεί μόλις επέστρεψε στο σπίτι. Για τα αίτια του θανάτου της παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 41χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας, μείωσε την ποινή της, σε 12ετή κάθειρξη αφού αναγνώρισε ελαφρυντικά και δεδομένου πως είχε εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές, αφεθηκε ελεύθερη το 2018. Η γυναίκα, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Έπασχε απο ψυχική διαταραχή, καθώς η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά την περίοδο τέλεσης τους εγκλήματος, εκτιμήθηκε πως διένυε επιλόχειο κατάθλιψη.