πάτρα-ληστές-μπούκαραν-σε-σούπερ-μά-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.11.2018 | 11:23

Πάτρα: Ληστές «μπούκαραν» σε σούπερ μάρκετ και άδειασαν τα ταμεία

Καρέ- καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών τα πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ενός υποκαταστήματος μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Ρίο, το οποίο διέρρηξαν άγνωστοι γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής και άρπαξαν τις εισπράξεις των τελευταίων δυο ημερών.

Οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο και, χωρίς να ασχοληθούν καθόλου με τα εμπορεύματα, έσπασαν τις κλειδαριές των συρταριών στις ταμειακές μηχανές, από τα οποία άρπαξαν συνολικά 2.500 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος που βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σούπερ μάρκετ έφτασε κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που πήρε αποτυπώματα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων.

*** Πήγε να παίξει «Τζόκερ», αλλά κατάλαβε πως θα έβγαζε άμεσα χρήματα… κλέβοντας το πορτοφόλι ενός άλλου πελάτη του πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στον Πύργο, ένας 58χρονος Έλληνας! Ωστόσο, όταν το θύμα αντιλήφθηκε πως το πορτοφόλι που είχε μέσα μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα είχε κάνει φτερά, κάλεσε αστυνομικούς της Ασφαλείας που είδαν τη στιγμή της κλοπής από τα πλάνα της κάμερας του πρακτορείου. Ο δράστης συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.