Πάτρα: «Καμπάνα» στη γυναίκα-αράχνη – Οκτώ χρόνια κάθειρξη για απάτες

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στη γυναίκα-αράχνη, η οποία είχε εξαπατήσει δεκατρία άτομα, από το 2008 έως και το 2011, αποσπώντας τις οικονομίες τους.

Χθες, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, την καταδίκασε σε 8 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή και 10 χρόνια στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων.

Η γυναίκα, η οποία παρουσιαζόταν ως γόνος μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, αποσπούσε χρήματα από τα θύματά της, με το πρόσχημα ότι θα τα τοποθετήσει σε αποδοτικές επενδύσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της κρίσης τους έπειθε ότι θα τα κατέθετε σε τράπεζες της Ελβετίας ή θα τα επένδυε σε πολύτιμους λίθους και μετοχές.

Σε μία από τις περιπτώσεις, τα θύματά της πείστηκαν να πουλήσουν όλη την ακίνητη περιουσία τους για να της εμπιστευθούν τα χρήματα, τα οποία, δήθεν, θα επένδυε σε ένα «χρηματιστήριο πολύτιμων λίθων» και σε μετοχές γνωστού βιομηχάνου με τον οποίο, όπως υποστήριζε, είχε συγγενική σχέση.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΑΤΡΑ, ΟΚΤΩ, ΚΑΘΕΙΡΞΗ, ΧΡΟΝΙΑ, ΑΡΑΧΝΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!