πάτρα-ιερέας-αυτοκτόνησε-πέφτοντας-α-1053987
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.11.2022 | 11:42

Πάτρα: Ιερέας αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Τραγωδία στην Πάτρα με νεαρό ιερέα να δίνει τέλος στη ζωή του στην περιοχή Προσφυγικά, πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Το πτώμα του ιερέα εντόπισε γείτονας του στην οδό Φαναρίου, ενώ επί τόπου έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ. και η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, ο ιερέας ανήκε στην Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, ωστόσο ζούσε με την μητέρα του στο σπίτι των Προσφυγικών.

Άτομα που τον γνώριζαν, ανέφεραν πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και πιθανά αυτή ήταν η αιτία για το απονενοημένο διάβημα.

Να σημειωθέι ότι ο 43χρονος ιερέας είχε συλληφθεί για την καύση συνολικά πέντε καρναβαλικών στοιχείων του Δήμου Πάτρας, τα οποία πρώτα τα περιέλουζε με εύλεκτο υγρό. Οι εμπρησμοί είχαν ξεκινήσει στις 21 Ιανουαρίου του 2020 με επιθέσεις στους καρναβαλικούς μπάστακες που είχαν στηθεί έξω από το Δημαρχείο στην οδό Μαιζώνος, στην Τριών Ναυάρχων (και Ακτή Δυμαίων) καθώς και στην Πλατεία της Παντάνασσας (πεζόδρομος). Δύο ημέρες μετά ο ιερέας είχε μεταβεί στο Ρίο με αυτοκίνητο συγγενικού του προσώπου όπου και κατέστρεψε ένα ακόμη καρναβαλικό στοιχείο με εμπρησμό.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, βρήκαν και κατέσχεσαν δυο πλαστικές φιάλες εύφλεκτου υγρού και ένα φλόγιστρο.