πάτρα-επίθεση-με-μολότοφ-κατά-περιπολ-529074
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.03.2021 | 21:22

Πάτρα: Επίθεση με μολότοφ κατά περιπολικού

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης πλήρωμα περιπολικού της ‘Αμεσης Δράσης, στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την στιγμή που το περιπολικό της Αστυνομίας βρισκόταν κοντά στην διασταύρωση των οδών Αυστραλίας και Κανελλοπούλου, άγνωστα άτομα που κρύβονταν στο σημείο πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ, χωρίς όμως να τραυματιστεί κάποιος από τους αστυνομικούς.
Μετά την επίθεση, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ξεκίνησαν έρευνες για την συλλογή στοιχείων από τον τόπο του περιστατικού, και τον εντοπισμό των άγνωστων δραστών.
Σύμφωνα με το tempo24, όλα άρχισαν όταν άγνωστοι τοποθέτησαν κάδους απορριμμάτων μπροστά από την είσοδο σχολείου στην οδό Αυστραλίας, στην Έξω Αγυιά. Στο σημείο έφθασε πρώτο ένα περιπολικό του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών για να ελέγξει τι συμβαίνει.

Με την εμφάνισή του στο σημείο, όσοι βρίσκονταν μέσα στο προαύλιο του σχολείου, πέταξαν βόμβες μολότοφ προς το όχημα της αστυνομίας, το οποίο άρχισε να οπισθοχωρεί. Στη θέα δεύτερου περιπολικού που έφθασε με ελάχιστα λεπτά διαφορά, άρχισαν να πετούν πέτρες και τράπηκαν άμεσα σε φυγή.

Στην οδό Αυστραλίας υπήρξε ανθρωποκυνηγητό των αστυνομικών με τους φερόμενους δράστες της επίθεσης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει και κάποιες προσαγωγές