πάτρα-εμφανίστηκε-ο-πατέρας-βόμβα-1005746
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.03.2022 | 22:34

Πάτρα: «Εμφανίστηκε» ο πατέρας -«Βόμβα» Κατερινόπουλου: Περίεργο που αντιδρά έτσι

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο 24ωρο σχετικά με τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, μετά τη σύλληψη της συζύγου του για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μικρής Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o πατέρας όχι μόνο δεν έχει εξαφανιστεί αλλά έχει περάσει και από το σπίτι τους στην Πάτρα.

Την ώρα της σύλληψης της Ρούλας, ο Μάνος βρισκόταν στην Αθήνα. Όμως αργά το βράδυ πήγε στην Πάτρα και μάλιστα πέρασε από το παλιό του σπίτι, δηλαδή το σπίτι που μεγάλωνε τα τρία παιδιά του με τη μητέρα που φέρεται να δολοφόνησε ένα από αυτά. Ο Μάνος Δασκαλάκης είδε το οργισμένο πλήθος να έχει κατακλύσει τον δρόμο έξω από το σπίτι και ήταν αδύνατο να πλησιάσει περισσότερο.

Μετά τα μεσάνυχτα, ο πατέρας των τριών παιδιών έκανε ένα τηλέφωνο στον δικηγόρο του και του ζήτησε να βρεθούνε. Φαίνεται πως του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι «σοκαρισμένος» και δεν μπορεί να πιστέψει τις εξελίξεις.

Ο δικηγόρος του πατέρα, Δημήτρης Καράμπελας, φαίνεται πως έχει ήδη ενημερώσει τις αρχές πως ο Μάνος Δασκαλάκης είναι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν.

Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: «Που είναι το πατρικό ένστικτο; Έχασες τρία παιδιά»

Σχολιάζοντας τη στάση του πατέρα από την Πάτρα, ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία είναι συγκλονιστικός, αφήνοντας αιχμές για το κατά πόσο η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών είναι πολύ πιο περίπλοκη από όσο πιστεύουμε.

Με συγχωρείς Μάρα, αλλά θα βγάλω μαλλιά. Ένας πατέρας που έχει χάσει τα παιδιά του μέσα από μία σχέση που μία ήταν μαζί μία χώρια, ο οποίος δήλωνε ότι “εγώ με τα χέρια μου θα τη σκότωνα, αν ήξερα ότι έκανε αυτά τα εγκλήματα”, μαθαίνει ότι απεδείχθη περίτρανα ο θάνατος του ενός παιδιού, και αντιδρά με αυτόν τον τρόπο; Τι τον θέλει τον δικηγόρο, κατηγορούμενος είναι; Ποιον πρέπει να συμβουλευτεί και γιατί να λάβει γνώση της δικογραφίας; Που είναι το πατρικό ένστικτο σε όλο αυτό; Δεν το βλέπω. Δεν είναι αντίδραση αυτή ενός πατέρα που πονάει για τα παιδιά του. Εγώ θα ήθελα να την έχω απέναντι να την στήσω στον τοίχο και να αυτοδικήσω. Και όχι να περιμένω να δω τι λέει η δικογραφία. Ακόμα διατηρεί επιφυλάξεις δηλαδή; “Περιμένω να δω τον δικηγόρο μου για να βγάλω Δελτίο Τύπου”. Σιγά ρε φίλε! Ποιος είσαι; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Έχασες τρία παιδιά! Εδώ είναι ευθύνη των αρχών να εξετάσει τα πάντα!.