πάτρα-δήλωση-θεοδωρικάκου-δείχνει-1006154
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.04.2022 | 18:24

Πάτρα: Δήλωση Θεοδωρικάκου «δείχνει» εμπλοκή και άλλων προσώπων

Πάτρα: Το ενδεχόμενο εμπλοκής και περισσότερων προσώπων στην υπόθεση με τον θάνατο των παιδιών των Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη, αφήνουν δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και έχοντας τονίσει ότι πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα για τα τρία αγγελούδια, ο υπουργός είπε ότι: «Εδώ πρόκειται για κάτι το οποίο ξεπερνά το ανθρώπινο μυαλό, ξεπερνά τις πιο ακραίες υποθέσεις εγκληματικότητας, υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο που δεν μπορεί να αντέξει το μυαλό ενός πατέρα ότι έχουν χαθεί τρία αγγελούδια».

Ωστόσο στην επόμενη δήλωσή του, ο υπουργός άφησε αιχμές ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που να εμπλέκονται στο θάνατο όχι μόνο της Τζωρτζίνας αλλά και των υπόλοιπων κοριτσιών που πέθαναν με τραγικό τρόπο.

«Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα», ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος.