πάτρα-απολύθηκε-και-ο-πατέρας-των-παιδ-1005485
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.03.2022 | 12:38

Πάτρα: Απολύθηκε και ο πατέρας των παιδιών από τη δουλειά του

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στα δικαστήρια η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που πέθαναν σε διάστημα τριών ετών υπό μυστηριώδεις συνθήκες, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Στο μεταξύ, ο Μάνος Δασκαλάκης από το απόγευμα της Τετάρτης αναζητήθηκε από τους δημοσιογράφους, δίχως να μπορέσουν να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έδωσε η Κέλλυ Χεινωπόρου στο Πρωινό: «Ενημερώθηκα από φίλους του που μίλησαν μαζί του και τους είπε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του, ήταν μια χαρακτηριστική φράση που είπε.

Θα πρέπει να σας πω μια πληροφορία ότι ενημερώθηκε από τη δουλειά του ότι απολύθηκε σήμερα το πρωί. Το ίδιο και η αδελφή της Ρούλας, Δήμητρα, απομακρύνθηκε χθες.




Ο Μάνος βρίσκεται στην Πάτρα, όχι στην Αθήνα. Βρίσκεται σε σοκ και αρχίζει να συνθέτει το παζλ. Η Τζωρτζίνα είναι τουλάχιστον 9 επεισόδια στα νοσοκομεία, σε 3 από αυτά ήταν παρών και ο ίδιος. Ενδεχομένως, σκέφτεται ότι χρησιμοποιήθηκε από την μητέρα για να υπάρχει άλλοθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς του Μάνου Δασκαλάκη προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να πάει μόνος του στη ΓΑΔΑ, ώστε ο ίδιος να καταθέσει όσα γνωρίζει ο ίδιος και να βοηθήσει τις αστυνομικές αρχές στις έρευνές τους.




Μάλιστα σημειώθηκε πως είναι φοβισμένος, καθώς ο ίδιος ζήτησε να του στείλουν ένα βίντεο που παίχθηκε χθες το βράδυ σε πλατφόρμα στο οποίο φαίνεται ότι άνδρας που εργάζεται σε προστασία υψηλών προσώπων φέρετε να κλήθηκε από άνθρωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου ώστε να μάθει πώς κινούνται οι αξιωματικοί των ανθρωποκτονιών αλλά και να παρακολουθήσει τον Μάνο Δασκαλάκη που βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο ρόλος του πατέρα του Μάνου που εξετάζουν οι αρχές

Ένα από τα ερωτήματα που ερευνούν οι Αρχές, είναι από πού προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, την ουσία που εντοπίστηκε στο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και η οποία “κλείδωσε” την υπόθεση.

Το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από το διαδίκτυο, γι’ αυτό το κινητό και ο υπολογιστής της έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν ακόμη ένα σενάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η 33χρονη δεν αποκλείεται να βρήκε την κεταμίνη σε μία φαρμακαποθήκη της Πάτρας με την οποία συνεργαζόταν ένα πάρα πολύ κοντινό της πρόσωπο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει μπει επίσης στο “μικροσκόπιο” των Αρχών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας thebest.gr, στην συγκεκριμένη φαρμακαποθήκη της Πάτρας εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη και πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στη φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασακαλάκη στρέφεται το ενδιαφέρον του Ανθρωποκτονιών, στο πλαίσιο των ερευνών για την ουσία κεταμίνη που προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε σήμερα στη δουλειά.