πάτρα-απολύθηκε-από-τη-δουλειά-της-η-αδ-1005348
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.03.2022 | 08:09

Πάτρα: Απολύθηκε από τη δουλειά της η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στην Πάτρα λίγα 24ωρα πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου συλληφθεί για ένα από τα χειρότερα εγκλήματα στα Ελληνικά χρονικά, το κλίμα για την οικογένειά της ήταν βαρύ.

Ενώ οι αποκαλύψεις για τις περίεργες συμπεριφορές της και τα σενάρια για τους θανάτους των τριών παιδιών της έπαιρναν τη μορφή χιονοστιβάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα έχανε τη δουλειά της, αφού οι εργοδότες της δεν ήθελαν να παραμείνει στη θέση της εν όψει εξελίξεων στην υπόθεση.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου εργαζόταν σε ψησταριά της Πάτρας και της ζητήθηκε  να διευκολύνει την επιχείρηση, υποβάλλοντας την παραίτησή της.

Στις ημέρες που μεσολάβησαν η Δήμητρα Πισπιρίγκου απευθύνθηκε σε γνωστούς και φίλους αναζητώντας άλλη δουλειά για να εξασφαλίσει ένα εισόδημα, προκειμένου να στηρίξει και την αδερφή της, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως έλεγε, ήταν εξαφανισμένος.

Ήταν μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου όταν πήγε η Αστυνομία

Η θεία των τριών κοριτσιών βρισκόταν μαζί με τη μητέρα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα όταν έφτασαν οι άνδρες της ασφάλειας. Βέβαιο θεωρείται ότι θα κληθεί να καταθέσει καθώς ήταν μαζί της και τη νύχτα της 20ης Μαρτίου 2021 όταν η 6,5 μηνών Ίριδα επαιρνε τη σκυτάλη του θανάτου από τη Μαλένα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Λαοθάλασσα οργής έξω από το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου στην Πάτρα

Μία λαοθάλασσα οργής βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έξω από το σπίτι της μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα η κατάσταση έγινε έκρυθμη όταν το πλήθος επιχείρησε να λιντσάρει τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι.

πηγή: iefimerida