πάτρα-ανήλικος-μετανάστης-χτύπησε-κα-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.04.2018 | 10:37

Πάτρα: Ανήλικος μετανάστης χτύπησε και λήστεψε αλλοδαπό

Αιφνιδιάστηκε ένας νεαρός Πακιστανός που περπατούσε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε έναν δρόμο της Πάτρας, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από δυο άλλους αλλοσαπούς οι οποίοι τον πλησίασαν αθόρυβα και άρχισαν να τον χτυπούν για να αρπάξουν όσα χρήματα είχε στις τσέπες του.

Οι δράστες ξυλοκόπησαν τόσο άγρια τον άτυχο 21χρονο, ώστε σωριάστηκε αιμόφυρτός στο οδόστρωμα. Έπειτα, άρπαξαν 300 ευρώ που είχε πάνω του και το έβαλαν στα πόδια. Παρά τον τραυματισμό του, το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε λεπτομερή περιγραφή των δυο ληστών, ενώ στη συνέχεια πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Από τις έρευνες που ξεκίνησαν μετά την καταγγελία του νεαρού Πακιστανού, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν μέσα σε λίγα λεπτά τους δράστες, δυο Λίβυους ηλικίας 21 και 16 χρόνων, πάνω στους οποίους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα. Οι δυο αλλοδαποί προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.