πάτρα-ανήλικη-η-λησταρχίνα-του-ζαχαρο-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.06.2018 | 12:16

Πάτρα: Ανήλικη η λησταρχίνα του ζαχαροπλαστείου

Καλά- καλά δεν είχε κλείσει τα 13 της χρόνια η μια από τις δυο τσιγγάνες που προσπάθησαν να ληστέψουν με τη βία την υπάλληλο ενός ζαχαροπλαστείου στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής! Μαζί με την 21χρονη συνεργό της και άλλες τρεις τσιγγάνες είχαν διαπράξει και τρεις κλοπές τις τελευταίες δέκα ημέρες!

Οι δυο δράστιδες συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι είχαν σαφή περιγραφή τους από την τρομοκρατημένη υπάλληλο την οποία η 21χρονη άρπαξε από τον λαιμό ζητώντας της χρήματα!

Η γυναίκα σώθηκε από τον συναγερμό που ήχησε, με αποτέλεσμα να κατεβεί άμεσα ο ιδιοκτήτης από τον πάνω όροφο του ζαχαροπλαστείου αναγκάζοντας τις τσιγγάνες να το βάλουν στα πόδια.

Στην προανάκριση η οποία συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η παράνομη δράση τους, αποκαλύφθηκε ότι μαζί με άλλα τρία κορίτσια ηλικίας 14, 15 και 14 χρόνων είχαν διαπράξει άλλες τρεις κλοπές σε καταστήματα και είχαν αρπάξει συνολικά 300 ευρώ, τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου και διάφορα καλλυντικά! Η 21χρονη και η 13χρονη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας και διάπραξη κλοπών, με την δεύτερη κατηγορία να βαρύνει και τις άλλες τρεις ανήλικες.