πάτρα-αδιάφορος-φοροφυγάς-θα-μπει-στη-387176
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.12.2017 | 11:58

Πάτρα: Αδιάφορος φοροφυγάς θα μπει στη φυλακή για 21 χρόνια

Μπορεί να μην έδινε δεκάρα για τις καταδίκες του για φοροδιαφυγή ένας 56χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε βαρύτατη ποινή, αλλά δεν θα αποφύγει περισσότερο να την εκτίσει μετά την σύλληψή του βάσει εντάλματος του ανακριτή Πατρών.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τον φυγόποινο στην Πάτρα και του πέρασαν χειροπέδες, όταν διαπίστωσαν ότι εκτός από το ένταλμα εκκρεμούσαν σε βάρος του και τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 21 ετών και πρόστιμο900 ευρώ για φοροδιαφυγή και μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Έτσι, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

Στην Πάτρα, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και ένας 38χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε τυχαίο έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπές, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 17 μηνών.