πάτρα-53χρονη-καταγγέλλει-άγριο-ξυλοδα-14004
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.09.2017 | 09:22

Πάτρα: 53χρονη καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από αστυνομικούς

Τον άγριο ξυλοδαρμό του τοξικομανούς γιου της και την ίδιας, την άσκηση βίας και παράνομης εφόδου στο σπίτι της και τον εξαναγκασμό του παιδιού της στο βασανιστήριο της στέρησης λόγω εξάρτησης, αντί να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο, καταγγέλλει στο patrastimes.gr 53χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην περιοχή των προσφυγικών Πάτρας.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η σύλληψη έγινε μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι της 53χρονης, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών. Η γυναίκα λίγες ώρες αφού αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη λόγω διαφωνίας εισαγγελέα – ανακριτή, καταγγέλλει την αστυνομία για σωρεία παραβάσεων οι οποίες πρέπει να τύχουν ειδικής διερεύνησης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κατά την εισβολή των αστυνομικών στο σπίτι της υπέστη βίαιη συμπεριφορά, σύρθηκε στο πάτωμα και χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ μπροστά στην κάμερα δείχνει τα σημάδια της βίας που έχουν μείνει σε όλο της το σώμα, προσθέτοντας πως η εισβολή στο σπίτι της έγινε χωρίς χαρτί εισαγγελέα.

Παράλληλα τόσο η ίδια όσο και η κόρη της καταγγέλλουν τον ξυλοδαρμό του γιου και αδελφού τους, ο οποίος επίσης κρατείται για την ίδια υπόθεση, παρόλο που είναι τοξικομανής και άρα εξαρτημένος από ουσίες.

Όπως καταγγέλλουν ο κρατούμενος περνάει δραματικές ώρες καθώς εμφανίζει σύνδρομο στέρησης και θα έπρεπε ήδη να ‘χει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ έχει υποστεί άγριο ξυλοδαρμό και δέθηκε με χειροπέδες από καλοριφέρ.

πηγή:patrastimes.gr