πάτρα-39χρονος-γδύθηκε-μπροστά-σε-6χρον-863228
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.03.2022 | 11:24

Πάτρα: 39χρονος γδύθηκε μπροστά σε 6χρονη – Ήταν γείτονας της οικογένειάς

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που αφορούν στην υπόθεση των γενετήσειων πράξεων σε βάρος 6χρονης από 39χρονο αλλοδαπό στην Πάτρα.

Όπως έγραψε από το πρωί το tempo24.news ο ο δράστης έχει συλληφθεί από αστυνομικούς ύστερα από καταγγελία της 27χρονης μητέρας του κοριτσιού.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Ολύνθου στην Πάτρα όταν η μητέρα του κοριτσιού άφησε το κοριτσάκι για φύλαξη σε γείτονα, επειδή έπρεπε να μεταβεί στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν το άλλο της παιδί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στο tempo24.news κάποια στιγμή ο γείτονας έφυγε προσωρινά από το σπίτι, αφήνοντας μόνο του το κοριτσάκι και τότε βρήκε την ευκαιρία ο 40χρονος αλλοδαπός, που είναι επίσης γείτονας πήγε στο παιδί, γδύθηκε μπροστά του, άρχισε να το φιλάει και το ανάγκασε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα γινόταν στη συνέχεια, αν δεν επέστρεφε ο άλλος γείτονας που είχε αναλάβει τη φύλαξή του με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο στη συνέχεια το κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε στη μητρέρα του τι συνέβη και έγινε άμεσα καταγγελία στην Αστυνομία. Ο 39χρονος συνελήφθη ενώ το κοριοτσάκι κατέθεσε όλα όσα του συνέβησαν σε αστυνομικό και παιδοψυχολόγο.