πάτρα-35χρονος-αλβανός-αποθήκευε-ναρκω-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.10.2018 | 10:40

Πάτρα: 35χρονος Αλβανός αποθήκευε ναρκωτικά σε φοιτητική εστία

Σε άντρο διακίνησης ναρκωτικών φέρεται να είχε μετατρέψει ένα δωμάτιο που είχε εξασφαλίσει σε φοιτητική εστία της Πάτρας ένας 35χρονος Αλβανός με ελληνική ταυτότητα, ο οποίος μάλιστα δεν δίσταζε να διακινεί την «πραμάτεια» του στους φοιτητές έξω από το κτίριο!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που ενημερώθηκαν για το αλισβερίσι έξω από την φοιτητική εστία, έσπευσαν να συλλάβουν τον αλλοδαπό, πάνω στον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,5 γραμμαρίων. Όμως, έπεσαν από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκαν ότι ο 35χρονος ζούσε… φοιτητική ζωή σε δωμάτιο εντός της εστίας, το οποίο του είχε παραχωρήσει ένας άλλος φοιτητής!

Ακολούθησε έρευνα στο δωμάτιο και μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου βρέθηκε κρυμμένη και άλλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 13,9 γραμμαρίων! Η αποκάλυψη για την δράση του Αλβανού και την συνύπαρξή του με πραγματικούς φοιτητές προκάλεσε αίσθηση στο πανεπιστήμιο και η πρυτανεία διέταξε εκτενή έρευνα για να εξακριβωθεί αν και άλλα δωμάτια χρησιμοποιούνται από μη φοιτητές.

Στο μεταξύ, ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.