πατούλης-στοχοποίηση-του-ιατρικού-κλ-323343
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.11.2017 | 09:21

Πατούλης: Στοχοποίηση του ιατρικού κλάδου απο τη Γενική Γραμματεία Ισότητας

Για στοχοποίηση του ιατρικού κλάδου από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας με αφορμή το βίντεο της καμπάνιας κατά της σεξουαλικής παρενόχληση που δείχνει έναν παιδίατρο να παρενοχλεί σεξουαλικά μητέρα έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Το βίντεο δημιουργεί συνειρμούς που καλό είναι να μην υπάρχουν. Ένα παιδί δεν μπορεί να διαχειριστεί τη δυσφήμιση αυτή που γίνεται» είπε ο κ. Πατούλης που ξεκαθάρισε ότι ο ΙΣΑ «είναι ενάντια σε κάθε μορφής βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης».

«Με το βίντεο αυτό υπάρχει ο κίνδυνος το παιδί να μην έχει εμπιστοσύνη στον γιατρό του» πρόσθεσε ο κ. Πατούλης.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον του για τη θέση του δημάρχου Αθηναίων ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι «ο όμιλος που έχει δημιουργηθεί έχει τη διάθεση να βοηθήσει την Αθήνα και να δημιουργήσουμε μια άλλη πρωτεύουσα» ενώ σε ερώτηση αν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για το αξίωμα αυτό απάντησε με νόημα ότι «τον Μητσοτάκη τον ενδιαφέρει η τύχη της μεγαλύτερης πόλης της Αθήνας».

«Θα πρέπει να υπάρξει ασφάλεια στην Αθήνα και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ενδυναμώσουμε τις δυνάμεις ώστε να συμβεί αυτό. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν με κοινό στοιχείο την αγάπη στην Αθήνα είναι ευπρόσδεκτοι» κατέληξε ο κ. Πατούλης.