πατέρας-7χρονου-που-πέθανε-στη-θεσσαλο-281374
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.05.2022 | 19:11

Πατέρας 7χρονου που πέθανε στη Θεσσαλονίκη: «Αιμορραγούσε από τη μύτη και το στόμα»

Μιλώντας στον MEGA, ο πατέρας ανέφερε πως οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν το παιδί του, το οποίο αιμορραγούσε από τη μύτη και το στόμα, αλλά δεν τα κατάφεραν. «Τι να σας πω; Σκεφτείτε να έχετε εσείς ένα παιδί, ένα ωραίο πρωί με ένα μικρό πυρετό που είχε την προηγούμενη ημέρα, να καταλήξει με συνοπτικές διαδικασίες, σε 1,5- 2 ώρες» είπε ο πατέρας του 7χρονου.

«Σε 4 ώρες κηδεύω το παιδί μου και σε 15 ημέρες θα του έκανα τα γενέθλιά του. Ήταν κάτι αιφνίδιο, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλο το προσωπικό. Ενώ το παιδί μου έφευγε από την ζωή, έκαναν τα αδύνατα δυνατά. Το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα, ήταν κάτι αιφνίδιο» ανέφερε από την πλευρά της η μητέρα του παιδιού.

«Σαν πρώτη φάση μας είπαν ότι υπήρχε ένα μικρόβιο, λεγεώνα λέγεται, και βρέθηκε αυτό στο αίμα του. Μας είπαν μάλιστα να βγάλουμε τα φίλτρα (κλιματισμού) που έχουμε στα σπίτια μας. Εγώ δεν πιστεύω ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι είναι από αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί τώρα από ένα τέτοιο μικρόβιο, ένα παιδί με τόσο δυνατό ανοσοποιητικό να καταλήγει ουσιαστικά σε τέσσερις ώρες» εξηγεί ο πατέρας.