πασίγνωστη-παρουσιάστρια-παρατάει-529162
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.06.2020 | 11:26

Πασίγνωστη παρουσιάστρια «παρατάει» τον ΣΚΑΪ για το Mega

Ένα βήμα πριν από την έξοδο βρίσκεται η Τατιάνα Στεφανίδου σύμφωνα με το tinasmess.gr.

Η δημοσιογράφος αν και δεν έχει κάνει ακόμα ραντεβού με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο, η αποχώρησή της από το κανάλι του Ν. Φαλήρου θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Ο προορισμός της δεν είναι άλλος από το MEGA όπου θα αναλάβει την απογευματινή ζώνη. Μάλιστα, ενώ αρχικά θα έκανε την εκπομπή πριν από το Live News που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος, πολύ πρόσφατα έπεσε στο τραπέζι να κάνει την εκπομπή του συζύγου της κι εκείνος να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Αλλωστε, διακαής πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να παρουσιάζει το δελτίο άντρας κι από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε με Αντώνη Σρόιτερ και Νίκος Χατζηνικολάου, ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν μια πολύ καλή εναλλακτική. Αλλωστε, η γκρίνια καλά κρατεί στο δελτίο με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου που δεν έχει καταφέρει να κάνει πολλά πράγματα ούτε μετά την αλλαγή ώρα και διάρκειας του δελτίου.

Από την άλλη πλευρά, ο τελευταίος δεν δέχεται έτσι εύκολα να αφήσει την εκπομπή αλλά και τη ζώνη που με πολύ κόπο και αγώνα έκτισε γι αυτό και ζητάει γη και ύδωρ. Αλλωστε, από εκεί που παίζει μπάλα μόνος του θα βρεθεί να έχει από πάνω του έξι αρχισυντάκτες και τέσσερις διευθυντές πράγμα καθόλου ευκολο. Κατά συνέπεια πρέπει να θέσει τους δικούς του όρους