πάρτι-όργιο-με-50-γυμνούς-ανθρώπους-κα-853629
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.12.2020 | 23:09

Πάρτι – όργιο με 50 γυμνούς ανθρώπους και ναρκωτικά για τα γενέθλια 28χρονης

Το νέο πάρτι-σκάνδαλο των Βρυξελλών ήταν ένα όργιο 50 γυμνών ανθρώπων για τα γενέθλια μιας 28χρονης Γαλλίδας, το οποίο έληξε με έφοδο της αστυνομίας για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

Η αστυνομία περίμενε να βρει 20 ανθρώπους στο σπίτι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ήταν όμως ένα ξέφρενο σεξ πάρτι 50 ανθρώπων. Όλοι γυμνοί και όλοι Γάλλοι.

Ο καθένας είχε πληρώσει 250 ευρώ για τα έξοδα της οργάνωσης, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τη γυναικεία συντροφιά δηλαδή, καθώς στο πάρτι πήραν μέρος και αρκετές ιερόδουλες.

Η αστυνομία έριξε πρόστιμο 250 ευρώ στον καθένα τους, όσο και η τιμή του «εισιτηρίου» για το πάρτι. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα The Brussels Times, τουλάχιστον ένας καλεσμένος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.

Το σπίτι που έγινε το σεξ πάρτι είναι ιδιοκτησίας ενός Ολλανδού, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail δεν γνώριζε ότι η οικία του θα φιλοξενούσε το όργιο.

Είναι το τρίτο σεξ πάρτι που σημειώνεται στις Βρυξέλλες, μετά το πρώτο με τον ευρωβουλευτή και το δεύτερο που έγινε λίγες μέρες αργότερα.