Πάρτι φημών για τον «άφαντο» εκατομμυριούχο του τζόκερ

Δεν θέλει να γίνει ο δακτυλοδεικτούμενος εν δυνάμει εκατομμυριούχος; Συνεχίζει να το γιορτάζει ακόμα, πέντε μέρες μετά την πιο τυχερή ημέρα της ζωής του; Ή μήπως θέλει ακόμα λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσει ότι με ένα μόνο ευρώ, κέρδισε 2.600.000;

Τέτοιου είδους ερωτήματα θα συνεχίσουν να αιωρούνται μέχρι να εμφανιστεί ο τυχερός παίκτης από τα Τρίκαλα, του οποίου η ζωή άλλαξε σε μια νύχτα. Οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου που παίχτηκε το τυχερό δελτίο δηλώνουν ότι «παραμένει άφαντος» και προσθέτουν πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους κανείς. Ούτε καν ο δικηγόρος του.

Αποτέλεσμα; Να δημιουργείται όργιο φημών σχετικά με τον νικητή και να «στοιχηματίζουν» οι ντόπιοι κάτοικοι για το ποιος μπορεί να είναι με βάση το άτομο που συχνάζει στα μέρη τους βρισκόμενος σε κατάσταση ευφημίας.

Η κλήρωση του τζόκερ και οι εκατομμυριούχοι:

Δύο (2) τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 1948ης κλήρωσης του τζόκερ που κερδίζουν το ποσό των €2.618.797,80 έκαστο, ενώ ένα εκ των δύο φέρει και δεκαεννέα (19) επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία (5) όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει από €5.887,66.

Επίσης, ακόμη τέσσερα (4) τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5) τα οποία κερδίζουν το ποσό των €5.887,66 έκαστο. Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 16/09/2018 είναι €600.000 τουλάχιστον.

Ένας τυχερός στα Τρίκαλα έπαιξε δελτίο τζόκερ του ΟΠΑΠ αξίας μόλις 1 ευρώ, με τυχαία επιλογή αριθμών, και κέρδισε το ποσό των 2.618.797 ευρώ, ενώ ο δεύτερος μεγάλος τυχερός της χθεσινής κλήρωσης, έπαιξε δελτίο αξίας 10 ευρώ, συμπληρώνοντας 5 αριθμούς, και όλα τα τζόκερ. Έτσι, εκτός από τα 2.618.797 ευρώ για το 5+1, έχει και δεκαεννέα (19) επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία (5άρι), όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει από 5.887 ευρώ. Είναι σίγουρα η βραδιά που θα θυμούνται για καιρό…

Δείτε που παίχτηκαν όλα τα τυχερά δελτία που έπιασαν 5άρια.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΦΗΜΕΣ, ΤΖΟΚΕΡ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]