παραίτηση-βόμβα-από-τον-alpha-524901
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.08.2018 | 13:08

Παραίτηση – βόμβα από τον Alpha

Και ενώ η καμπάνια προβολής του νέου προγράμματος έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες, πριν από λίγες ώρες ο Alpha, με επίσημη ανακοίνωση, έκανε γνωστό ότι η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, Διευθύντρια Προγράμματος του σταθμού, υπέβαλλε την παραίτησή της για προσωπικούς λόγους. Η είδηση προκάλεσε έκπληξη στον χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης καθώς μέχρι τώρα δεν είχε είχε γίνει γνωστό αν υπήρχε κάποια κρίση στις σχέσεις της με τον σταθμό ενώ είναι τουλάχιστον περίεργο να παραιτείται στο παρά ένα της έναρξης της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο υπήρχε δυσαρέσκεια για κάποιες επιλογές και πως το τελευταίο διάστημα μέλη της διοίκησης του καναλιού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους. Η συνεργασία της Ιζαμπέλας Σασλόγλου με τον Alpha ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2017 αμέσως μετά την αποχώρησή της από την ΕΡΤ.

Πηγές από τον Alpha αναφέρουν ότι στην παρούσα φάση η θέση της θα καλυφθεί εκ των έσω από τα πρόσωπα που ήδη στελεχώνουν το πρόγραμμα του σταθμού και δεν υπάρχει σκέψη για αντικατάστασή της με πρόσωπο εκτός καναλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα αναφέρει τα εξής: «Η κυρία Ιζαμπέλα Σασλόγλου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από τη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος, για προσωπικούς λόγους. Ο Alpha την ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και της εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική της πορεία».