Παρέμβαση εισαγγελέα για τον αντιεμβολιαστή ιερέα στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης
Παρασκευή
15
Οκτώβριος
Back

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον αντιεμβολιαστή ιερέα στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το θέμα που αποκάλυψε το ThessToday.gr για τον αντιεμβολιαστή ιερέα στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Μετά τις αποκαλύψεις του ThessToday.gr, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Αστυνομία, για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «διέγερσης σε ανυπακοή».

Οι καταγγελίες των κατοίκων για αντιεμβολιαστική «κατήχηση» του ιερέα

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων στο ThessToday.gr, εν μέσω πανδημίας, ο ιερέας έχει προχωρήσει σε διαχωρισμό των πιστών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Δεν δίστασε μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες, στην γιορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού να ωθήσει τους πιστούς να ασπασθούν τον Σταυρό μόνο χωρίς… μάσκα. Η στάση του αυτή στο θέμα του COVID αλλά και ο γενικότερος τρόπος διακονίας του, οδήγησαν τους πιστούς στη σύνταξη επιστολής προς τη Μητρόπολη Κασσανδρείας, ζητώντας τη λήψη άμεσων μέτρων.

πηγή: thesstoday.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!