παρέμβαση-εισαγγελέα-για-το-χάος-στην-984034
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.01.2022 | 18:22

Παρέμβαση Εισαγγελέα για το χάος στην Αττική Οδό -Οργή εγκλωβισμένων οδηγών -Έκλεισε νέο κομμάτι της Εθνικής

Εισαγγελική παρέμβαση είχαμε για το χάος που επικράτησε λόγω της χιονόπτωσης στην Αττική Οδό, καθώς η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου διέταξε προκαταρκτική έρευνα για αναζήτηση ευθυνών για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών!

Ευθύνες στην Αττική οδό για τον εγκλωβισμό δεκάδων οδηγών, επέρριψε νωρίτερα ο Χρήστος Στυλιανίδης στην έκτακτη ενημέρωση στο περιθώριο της εξέλιξης της κακοκαιρίας “Ελπίς”.

Η κατάσταση στην Αττική Οδό είναι τραγική.

Εδώ και πάνω από τέσσερις με πέντε ώρες, υπάρχουν εγκλωβισμένοι οδηγοί στο ύψος της Παλλήνης, καθώς η συνεχής χιονόπτωση και τα προβλήματα από τις δυο νταλίκες που έχουν διπλώσει στη μέση του δρόμου, έχουν διακόψει την κυκλοφορία.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη επιχείρηση αντιδρόμησης (και προς την κατεύθυνση της Ελευσίνας και προς την κατεύθυνση του αεροδρομίου).

Είναι μια δύσκολη επιχείρηση, εξήγησαν στο Υπουργείο, διότι απαιτεί την ανάπτυξη ενός ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού προκειμένου να διασφαλιστεί πλήρως κάθε είσοδος και έξοδος της Αττικής Οδού από άλλα οχήματα, με ασφάλεια να μπορέσει να γίνει αντιδρόμηση και να αποφευχθούν συγκρούσεις κι άλλα ατυχήματα.

Εν τω μεταξύ, έκλεισε πριν από λίγο η άνοδος του Κηφισού από το ύψος της λ. Αθηνών, στα ΚΤΕΛ. Ο δρόμος έκλεισε με απόφαση της τροχαίας λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης.

Διαβάστε σχετικά:

Στυλιανίδης: Μείνετε στα σπίτια σας, δύσκολη η νύχτα -Θα αναζητηθούν ευθύνες για την Αττική Οδό