παράσταση-διαμαρτυρίας-των-πλημμυρο-713348
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.12.2019 | 08:36

Παράσταση διαμαρτυρίας των πλημμυροπαθών στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων

Παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 18 Δεκέμβρη στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων, απαιτώντας να παρθούν μέτρα αποζημίωσης των πληγέντων και άμεσα να γίνουν τα απαραίτητα έργα για να μη συμβούν τα χειρότερα από τις βροχοπτώσεις, διοργανώνουν οι πληγέντες από την πρόσφατη πλημμύρα στην Κινέτα.

Η συνάντηση έχει οριστεί στις 19.30 στην Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέτας και από ‘κει θα μεταβούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην Κινέτα βρέθηκε το μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Πρωτούλης, για να μιλήσει στους κατοίκους που χτυπήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «όλοι γνώριζαν πως μετά τις πυρκαγιές που κατέκαψαν μεγάλο μέρος του δάσους, θα επακολουθούσαν οι πλημμύρες… τι έγινε από τότε; Απολύτως τίποτα! Την ίδια ώρα που δίνουν μέσα σε μια νύχτα πακτωλούς χρημάτων σε μεγαλοεπιχειρηματίες στο όνομα της περιβόητης “ανάπτυξης”, αφήνουν τα φτωχά, λαϊκά στρώματα απροστάτευτα, στο έλεος πλημμυρών και πυρκαγιών! Φτάνει πια! Οργάνωση και αγώνας, να νιώσουν οι πραγματικοί υπεύθυνοι αυτών των καταστροφών, η ΕΕ, η κυβέρνηση, η Περιφέρεια και ο Δήμος που προωθούν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές, την ανάσα μας, τη φωνή μας, την αποφασιστικότητά μας! Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Αγωνιζόμαστε για τις ανάγκες μας! Για τη ζωή που μας αξίζει!».