παραλήρημα-τραμπ-για-trans-και-λεμπρον-π-868097
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.07.2021 | 09:02

Παραλήρημα Τραμπ για trans και ΛεΜπρον: “Πώς θα ήταν στο παρκέ αν έκανε αλλαγή φύλου;”

Είναι αυτός που ο Ντόναλντ Τραμπ λατρεύει να μισεί. Και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Κι όχι μόνο από τον ίδιο τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο “King James” ήταν από μεγαλύτερους πολέμιους του μέχρι πρότινος Τραμπ. Παρότι, όμως, ο 75χρονος δεν κατοικεί πια στον Λευκό Οίκο, δεν τον ξεχνά σε κάθε του ομιλία.

Μάλιστα, στην τελευταία του τον χρησιμοποίησε για να μιλήσει για τα δικαιώματα των διεμφυλικών. Αφορμή η παρουσία της Νεοζηλανδής αρσιβαρίστριας Λόρελ Χάμπαρντ στο Τόκιο ως η πρώτη διεμφυλική που συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

“Λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν επιτρέπεται στους άνδρες να συμμετάσχουν σε αθλήματα γυναικών, πώς σας αρέσει αυτό; Σκεφτείτε το, πόσο δίκαιο είναι; Είδατε τον αρσιβαρίστα; Λυπάμαι που σας το λέω κυρίες μου, αλλά διάλυσε το επί χρόνια παγκόσμιο ρεκόρ. Σηκώνεται, μπαμ-μπαμ. Ρεκόρ εννιά χρόνων νομίζω. Ρεκόρ εννιά χρόνων το παλικάρι, έτσι απλά. Μη τυχόν το έκανε και με το ένα χέρι, ξέρει κανείς; Πόσο άδικο” είπε από το Φοίνιξ κι αμέσως μετά έβαλε στην κουβέντα και τον “LBJ”.

“Αν ήταν να προπονήσω μία ομάδα γυναικών, δε θα κοίταγα να έχω τόσες πολλές γυναίκες όπως τις ξέρουμε ως γυναίκες. Θα κοιτούσα να έχω στην ομάδα από αυτούς τους ανθρώπους που είναι ‘γυναίκες’. Κάποιος είπε, αν ο ΛεΜπρον αποφάσιζε ποτέ να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου, πώς θα ήταν στο παρκέ; Πώς θα ήταν; Παρεμπιπτόντως, χάρισμά σας. Είδατε την τηλεθέαση που ήταν τραγική, αλλά ανέβηκε μόλις αποκλείστηκε η ομάδα του”.