παραλήρημα-μπέου-κατά-των-δημοσιογρά-72102
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.12.2016 | 11:15

Παραλήρημα Μπέου κατά των δημοσιογράφων

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και αποκαλώντας συλλήβδην τους δημοσιογράφους φασίστες, διαπλεκόμενους και «εργαλεία» του συστήματος, συνεχίζει τις επίθεσεις του εναντίον του δημοσιογραφικού κόσμου, ο έκπτωτος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Συγκεκριμένα σε νέα ανακοίνωση του αναφέρει:

“Καλημέρα φίλοι δημοσιογράφοι – συνδικαλιστές, από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Π.Ο.Ε.ΣΥ., Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ, Ε.Σ.ΗΕ.Π.Η.Ν., Ε.Σ.Η.ΕΘ.Σ.Ε-Ε και ο υπόλοιπος αχταρμάς, με τα υπόλοιπα γράμματα του αλφαβήτου που απομένουν, που δήθεν μάχεστε για την Ελευθεροτυπία, αλλά στην ουσία λειτουργείτε με ιδιοτέλεια και έχετε γίνει μέρος της διαπλοκής.

Καλημέρα και σε όλους εσάς τους δήθεν Δημοκράτες και προοδευτικούς, που υποτίθεται ότι υπερασπίζεστε τη Δημοκρατία, αλλά εκφράζετε και υποστηρίζετε ακραίες και φασίζουσες απόψεις, που θέλουν τους πολίτες ΑΝΙΣΟΥΣ απέναντι στο Νόμο και ανάλογα με ποια κατηγορία, ως αυθεντίες, εσείς τους έχετε κατατάξει.

Όλοι εσείς είστε, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πήρατε μέρος ή ανεχτήκατε γιατί έτσι βόλευε, το αλισβερίσι με τα «θαλασσοδάνεια», που δόθηκαν στο όνομα του ελληνικού λαού (!) και δημιουργήσατε τους εκδότες-δημοσιογράφους και τα άλλα «εργαλεία» του συστήματος, που κάλυπταν τα αίσχη που έγιναν σε βάρος της πατρίδας μας.

Αναρωτιέμαι αλήθεια, δεν σας έφθασε το μάθημα – απάντηση που σας έδωσε πριν δυόμιση χρόνια ο λαός του Βόλου; Όταν ένα άλλο μπουλούκι, αυτό των Νταλάρηδων, των Κιμούληδων και των Φασουλήδων, είχαν πάλι συμπτύξει μέτωπο εναντίον μου, γνωρίζοντας ότι ο πολιτισμός της…αρπαχτής για το Βόλο τελειώνει;

Να είστε σίγουροι, ότι αν ποτέ χρειαστεί, ο λαός του Βόλου θα σας στείλει την ίδια ηχηρή απάντηση γιατί απλούστατα είναι σε θέση να κρίνει και να αξιολογήσει τις προθέσεις και τα κίνητρα του καθενός από εμάς.

Κλείνοντας να σας υπενθυμίσω, ακόμη, ότι δεν κάνω τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από την υλοποίηση της ρητής, ξεκάθαρης εντολής, που μου έδωσαν οι πολίτες του Βόλου, για ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Και θα την τηρήσω αυτή την εντολή, με όποια «όπλα» μου παρέχουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι. Θα σας ταράξω στη νομιμότητα!

ΥΓ. Και επειδή πολλά «κοσμητικά» επίθετα χρησιμοποιήσατε εναντίον μου, στις, πάντως, φτωχές, για εργάτες του λόγου, και μάλιστα με ξύλινο λόγο, ανακοινώσεις σας, να σας θυμίσω ότι ο κόσμος δεν φωνάζει στους δρόμους «Αλήτες. Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι» για μένα. Σίγουρα όχι για μένα.

ΥΓ 1. Και για να μην κατηγορηθώ, όπως παγίως συμβαίνει για αοριστολογία. Το Σαββατοκύριακο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, έγιναν απίστευτα πράγματα. Υπήρξαν δηλώσεις και προτάσεις, δικές μου και του Δήμου Βόλου. Καλώ, λοιπόν, τον κάθε πολίτη να ανατρέξει στα τοπικά ΜΜΕ, που ομνύουν καθημερινά στο όνομα της Ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας, μήπως και βρουν κάποια αναφορά, μια γραμμή, από αυτές!!!

Και την Ενωση Συντακτών, που εναγωνίως αναζητεί στοιχεία, να βγάλει τα συμπεράσματα της ποιοι και πως διαπλέκονται σε αυτή την πόλη. Είναι τόσο απλό, αρκεί να υπάρχει βούληση. Και από πλευράς μου υπάρχει και η μάχη κατά της «παρέας» θα δοθεί μέχρι τέλους”.