παραδόθηκε-ο-φερόμενος-ως-δράστης-της-713374
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.01.2021 | 19:01

Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας 27χρονου στην Πάτρα

Παραδόθηκε στην Αστυνομία το μεσημέρι του Σαββάτου, ο άνδρας που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας, που έγινε στις 25 Ιανουαρίου στην Πάτρα, με θύμα έναν 27χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του άνδρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση έχει ήδη συλληφθεί ένας ακόμη άνδρας, που κατηγορείται ως συνεργός του φερόμενου ως δράστη.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάριος Μετάι έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια συμπλοκής στο κόμβο του Κουρτέση στην Πάτρα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η συμπλοκή ξεκίνησε σε πλατεία της περιοχής του Ζαβλανίου, όταν ο δράστης, με τον φερόμενο ως συνεργό του, πέρασαν με αυτοκίνητο μπροστά από παρέα τεσσάρων ατόμων.

Τότε οι τέσσερις άρχισαν να καταδιώκουν με αυτοκίνητο και δίκυκλο το όχημα με τους δύο επιβαίνοντες και έπειτα από λίγη ώρα το ακινητοποίησαν στην περιοχή του κόμβου Κουρτέση.

Αμέσως μετά, ο ένας από τους επιβαίνοντες στο καταδιωκόμενο αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον ενός ατόμου από την παρέα των τεσσάρων, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Εν τω μεταξύ, όπως προέκυψε από την έρευνα, στον τόπο που σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί βρέθηκαν δύο κάλυκες από πιστόλι των 9 mm.