παπαρίζου-για-το-μπούλινγκ-με-τα-κιλά-σ-908566
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.05.2021 | 08:16

Παπαρίζου για το μπούλινγκ με τα κιλά: Στεναχωρήθηκα τόσο που πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ

Παπαρίζου για το μπούλινγκ με τα κιλά: Στεναχωρήθηκα τόσο που πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στον τελικό Εurovision! Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με τα κιλά της. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Έλενα με συγκίνηση θυμήθηκε τη συμμετοχή της στα προκριματικά με τη Σουηδία.

Μιλώντας για τη ζωή της αναφέρθηκε στο γεγονός που ήταν σταθμός στη ζωή της και που την έκανε να αναθεωρήσει τα πράγματα. Επίσης, μίλησε για την ευτυχία που βιώνει αυτή την περίοδο, για τις αλλαγές που έχει κάνει στην καθημερινότητά της, για τον σύζυγό της, για τη νίκη της στο φετινό «The Voice», αλλά και για το καινούργιο της CD που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Για τα κιλά με χιούμορ, αυτοπεποίθηση και αφοπλιστική ειλικρίνεια λέει:

«Δεν με πειράζει. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που έγραψαν για τα κιλά μου, που πήγα χθες και έφαγα ένα μπέργκερ. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Εγώ χαίρομαι που ο κόσμος χάρηκε» ενώ αναρωτήθηκε: «Τι παίζει τελικά ρόλο στη ζωή μας. Να έχουμε δίκιο, ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι»;

Στην ερώτηση αν θα πήγαινε ξανά στη Eurovision λέει: «Μόνο αν είχα το κατάλληλο τραγούδι», ενώ όταν άκουσε το τραγούδι Survivor με το οποίο εκπροσώπησε τη Σουηδία στον μουσικό διαγωνισμό δεν έκρυψε τη συγκίνησή της:

«Αυτό το τραγούδι με συγκινεί. Ήταν μετά την περίοδο της κατάθλιψης που βίωσα. Μου άρεσε το τραγούδι αλλά ήθελα να εκπροσωπήσω και τη Σουηδία. Όλοι κουβαλάμε τον σταυρό μας. Έχουν περάσει χρόνια, που ένιωθα τεράστια μοναξιά. Και αυτή τη μοναξιά την έκανα μοναχικότητα. Όταν έχασα τον πατέρα μου άλλαξαν πολλά πράγματα και αναθεώρησα τη ζωή μου. Τότε κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι. Τους τελευταίους μήνες έχω αλλάξει εντελώς τη ζωή μου. Παλιά πήγαινα για ύπνο στις 7:30… Τώρα ξυπνάω στις 7:30. Νιώθω τη διάθεσή μου διαφορετική. Έχω περισσότερη όρεξη. Μου αρέσει να μαγειρεύω… Ξεδίνω στην κουζίνα. Με τον Αντρέα μας αρέσει να περπατάμε και να κάνουμε ταξίδια. Να ξεκινάμε το πρωί και να μην ξέρουμε που θα φτάσουμε. Μας αρέσει να κολυμπάμε σε λίμνες! Το “Τhe Voice” θα γίνει και του χρόνου. Περνάω πολύ ωραία σε αυτό το show».