παπάγου-υψωσε-αλβανική-και-σημαία-του-1067767
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.09.2022 | 13:27

Παπάγου: Υψωσε αλβανική και σημαία του ψευδοκράτους στα παράθυρα

Eτριβαν τα μάτια τους οι κάτοικοι σε γειτονιά του Παπάγου, όταν αντίκρισαν κρεμασμένες σε παράθυρα σπιτιού την αλβανική και τη σημαία του ψευδοκράτους! Σε έναν δήμο της Αθήνας όπου διαμένουν ως επί το πλείστον στρατιωτικοί, εν ενεργεία κι απόστρατοι και οικογένειες ανθρώπων που ανήκουν γενικότερα σε σώματα ασφαλείας, οι περίοικοι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν και στόμα με στόμα ενημέρωσαν ο ένας τον άλλον με αποτέλεσμα να βγει όλη η γειτονιά στο δρόμο.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία, και λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό από το οικείο αστυνομικό τμήμα όπου και κατέγραψε το περιστατικό. Το σπίτι ήταν κλειστό και δεν είναι γνωστό αν υπήρχε κάποιος μέσα.




Οταν έφυγαν οι αστυνομικοί όμως, κάτοικοι της περιοχής πήδηξαν τη μάντρα του σπιτιού, κατέβασαν τις σημαίες και τις πήραν φεύγοντας. Βίντεο από την εισβολή δεν υπάρχει ή δεν έχει κυκλοφορήσει από τους περίοικους για να μην «δώσουν» προφανώς τους γείτονές τους που εισέβαλαν παρανόμως σε ξένη ιδιοκτησία. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ πάντα, στο σπίτι φέρεται να διαμένει ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής αγνώστων λοιπών στοιχείων.