παπαδοπούλου-πηλαδάκης-οριστικός-χω-465476
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.04.2018 | 16:29

Παπαδοπούλου-Πηλαδάκης: Οριστικός χωρισμός μετά από επτά χρόνια σχέσης

«Είναι λίγο παράξενα τα πράγματα στα προσωπικά μου. Θα το μάθεις Σταματίνα! Όταν έχω να ανακοινώσω κάτι, θα το ανακοινώσω… Είμαι κάπως τους τελευταίους μήνες και έχω πάρει το χρόνο μου και το χώρο μου και δεν το κρύβω, αλλά δεν έχω κάτι τόσο σημαντικό να ανακοινώσω ακόμα και δεν το κρύβω, όλα τα άλλα είναι περιέργεια…!», δήλωσε με νόημα η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Happy Day.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, τα πράγματα είναι όντως παράξενα στην προσωπική της ζωής, καθώς η τραγουδίστρια χώρισε οριστικά από τον Κώστα Πηλαδάκη. Όπως αναφέρεται, οι δύο τους αποφάσισαν μετά από επτά χρόνια σχέσης, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και μάλιστα, δεν πρόκειται για κάποιο “διάλειμμα”, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης.

Άτομο από το περιβάλλον τους, δήλωσε στην εφημερίδα: “Είναι δύσκολο έπειτα από τόσα χρόνια να διαγράψει ο ένας τον άλλον από τη ζωή του. Αγαπιούνται ως άνθρωποι πολύ και ο ένας εκτιμά πολύ τον άλλον. Άλλαξαν οι ισορροπίες και η σχέση τους μπήκε σε δοκιμασία. Ίσως βρουν το κουράγιο να τα ξεπεράσουν και να είναι και πάλι μαζί”.