παπαδάκης-ξεκινάμε-στις-6-το-πρωί-λόγω-364233
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.08.2018 | 12:50

Παπαδάκης: Ξεκινάμε στις 6 το πρωί, λόγω ανταγωνισμού, δεν το κρύβω

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τις αλλαγές στο «Καλημέρα Ελλάδα» τη νέα τηλεοπτική χρονιά, για τις πρωτιές, τους ανθρώπους που αναδείχθηκαν μέσα από την εκπομπή του στα 28 χρόνια πορείας της, αλλά και στις σχέσεις του με πρώην συνεργάτες. Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» συνάντησε τον έμπειρο παρουσιαστή στα γυρίσματα του νέου τρέιλερ και με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, μίλησε για όλα.

Αρχικά, δε δίστασε να παραδεχτεί ότι δεν του αρέσουν τα τρέιλερ, αλλά είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι, οπότε τα κάνει. «Δεν είναι η καλύτερη μου τα τρέιλερ γιατί δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα. Ούτε την προετοιμασία, ούτε την ουσία και το περιεχόμενο της εκπομπής» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η εκπομπή του είναι η μακροβιότερη της ιδιωτικής τηλεόρασης, αφού φέτος συμπληρώνει 28 χρόνια στον τηλεοπτικό «αέρα». Είναι, λοιπόν, η πρωτιά σκοπός του;

«Η πρωτιά είναι το λιγότερο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν την επεδίωξα. Υπάρχει χημεία με τον κόσμο. Είναι σαν να «παντρευόμαστε» και είναι ένας γάμος που ανανεώνεται κάθε χρόνο» ήταν η απάντηση του στην ερώτηση για τις πρωτιές.

Ωστόσο, φέτος προβλέπεται να είναι μία διαφορετική χρονιά για τον Γιώργο Παπαδάκη και την ομάδα του, που παραμένει σταθερή. Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Ντίνος Σιωμόπουλος θα είναι και πάλι στο πλευρό του, ενώ ο παρουσιαστής τόνισε ότι το «Καλημέρα Ελλάδα» είναι ένα… φυτώριο. Άλλωστε, η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι η τελευταία από την εκπομπή του, η οποία φέτος το καλοκαίρι ανέλαβε το τιμόνι της πρωινής ζώνης, μαζί με το Νίκο Ρογκάκο.

«Είδες την Μπάγια Αντωνοπούλου; Είναι καταπληκτική. Ξεκίνησε εδώ τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα, όπως και ο Ντίνος Σιωμόπουλος. Πάνω από 30 άτομα που έχουν εκπομπές στην τηλεόραση ξεκίνησαν από αυτή την εκπομπή. Είναι ένα φυτώριο το Καλημέρα Ελλάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Με όλους έχω τις καλύτερες σχέσεις. Είμαι περήφανος… Και συγκινούμαι».

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα πει την πρώτη «καλημέρα» στις 17 Σεπτεμβρίου. Και αναμένεται να είναι διαφορετική, αφού φέτος στην εκπομπή θα γίνουν πολλές αλλαγές.

«Δεν θα είναι η κλασική εκπομπή. Θα προσπαθήσουμε να είναι διαφορετική. Θα παρακολουθούμε την επικαιρότητα, αλλά δεν θα γίνουμε υποχείριο της» αποκάλυψε.

Η πρώτη και σημαντικότερη είναι η ώρα, αφού, πλέον, θα ξεκινάει στις 6 το πρωί. «Ξεκινάμε στις 6 το πρωί, λόγω ανταγωνισμού, δεν το κρύβω» δήλωσε. Για να συμπληρώσει με μία δόση χιούμορ: «Η ζωή ξεκινάει νωρίς κι επειδή λέμε καλημέρα στην Ελλάδα, δεν γίνεται να τη λέμε μία ώρα αργότερα».