παπαδάκης-την-επόμενη-σεζόν-δίνω-σκυτ-1040297
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.06.2022 | 08:19

Παπαδάκης: Την επόμενη σεζόν δίνω σκυτάλη στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Περήφανος για τη δημιουργία της πρωινής ζώνης στην ελληνική τηλεόραση δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης όπου και αποκάλυψε τι θα γίνει την επόμενη σεζόν με το «Καλημέρα Ελλάδα».

«Είμαι περήφανος για το ότι δημιούργησα αυτή τη ζώνη. Όσο αλαζονικό και να ακούγεται, δεν υπήρχε τηλεόραση σε αυτή την ώρα. Δημιουργήθηκαν πάνω από 1000 θέσεις εργασίας» είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τι θα συμβεί με το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ξεκινώντας με τη φράση «αν έκανα κλασικό αθλητισμό, έκανα μαραθώνιο, τώρα αποφάσισα να αλλάξω αγώνισμα, σκυταλοδρομία».

«Μέσα στην επόμενη σεζόν θα δώσω τη σκυτάλη δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο ποιος θα αναλάβει. Τον έχω στο μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι ένας αλλά δύο. Δεν θα φύγω ποτέ από την εκπομπή, θα είμαι εκεί. Η εκπομπή θα βγει κανονικά κι αυτό θα γίνει προοδευτικά. Θα έχω το γενικό συντονισμό της εκπομπής, δεν μπορώ να το εγκαταλείψω. Έχω τέσσερα παιδιά και το τέταρτο είναι το Καλημέρα Ελλάδα» συμπλήρωσε για την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1.