παπαδάκης-αναστήθηκα-και-έπηξα-με-381982
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.12.2022 | 08:58

Παπαδάκης: «Αναστήθηκα και έπηξα» – Με τόσα εμβόλια, ας απαντήσει η επιστήμη

Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε…δριμύτερος στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα» σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος νόσησε με κορωνοϊό, και επί 19 μέρες έμεινε εκτός πλατό. Μάλιστα νοσηλεύτηκε και μερικές μέρες στο νοσοκομείο.

Αυτές τις ημέρες εμφανιζόταν στην εκπομπή μέσω ζωντανής σύνδεσης από το σπίτι του, όπου βρισκόταν σε καραντίνα.

«Ακόμη βγαίνω θετικός, 13η μέρα σήμερα που είμαι θετικός. Σήμερα θα πάω να κάνω και μοριακό και κάτι που είπαν ότι θα μου μετρήσουν. Να δούμε κατά πόσο είμαι θετικός ή δεν είμαι. Έχω πήξει Μαρία, δεν αντέχω άλλο» είχε πει μια από τις μέρες ο Γιώργος Παπαδάκης, μιλώντας στην συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Αναστασοπούλου.

«Μακάρι και θα ρωτήσω την έκπληξη που έχεις, πως τα κατάφερα εγώ 5 φορές εμβολιασμένος να την πατήσω και να είμαι 13 μέρες θετικός; Θα το ρωτήσω, γιατί πρέπει να μου απαντήσουν. Να απαντήσει η επιστήμη και όχι ο παθών» είχε συμπληρώσει με τη σειρά του ο δημοσιογράφος.

«Καλημέρα Ελλάδα, ήρθε ο Λάζαρος! Αναστήθηκε. Δεν θα πω τίποτα. Αισθάνομαι πολύ καλά που ήρθα στο δεύτερο σπίτι μου. Να σας ευχηθούμε τα καλύτερα, πάνω απ’ όλα υγεία. Ελπίζουμε όλες αυτές τις ημέρες να περάσατε καλά. Υγεία παιδιά. Μετά από αυτό που πέρασα 19 μέρες», είπε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Σου έχω νέα, δεν με κόλλησες εσύ, εγώ σε κόλλησα. Έψαξα να βρω την μέρα μηδέν, την έχω βρει και δεν πρέπει να ευθύνεσαι εσύ» είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαδάκης στην Μαρία Αναστασοπούλου.