πάολα-αυτό-το-ποσό-έδωσε-σε-οικογένειε-1150112
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.03.2023 | 16:26

Πάολα: Αυτό το ποσό έδωσε σε οικογένειες θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη

Το ποσό των 15.000 ευρώ δώρισε η Πάολα σε οικογένειες θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, κοντινό πρόσωπο της τραγουδίστριας ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη οδικώς από την Θεσσαλονίκη και παρέδωσε το ποσό σε δέκα οικογένειες. Επρόκειτο για την αμοιβή όχι μόνο της τραγουδίστριας αλλά και των συνεργατών της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Η Πάολα δεν θέλησε να επικοινωνήσει την συγκεκριμένη κίνησή της αν και άτομα του περιβάλλοντός της, την συμβούλεψαν να το κάνει μετά τον ντόρο που ξέσπασε το προηγούμενο διάστημα.

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την Πάολα στο αεροδρόμιο, την ώρα που αναχωρούσε για την Θεσσαλονίκη, όπου ζει τις ημέρες που δεν εμφανίζεται στην Αθήνα.

«Δεν θα πω τίποτα παιδιά, να είστε καλά. Όλες οι μανούλες έχουμε πει στο παιδί μας “πάρε με όταν φτάσεις”, είμαστε έτσι κι αλλιώς alert για τα πάντα» ανέφερε αρχικά η Πάολα. Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απόφαση του Γιάννη Πλούταρχου να μην τραγουδήσει το βράδυ του Σαββάτου (04/03), η ίδια ανέφερε: «Υπάρχει Θεός, αυτό θα σας δώσω ως απάντηση. Υπάρχει Θεός για όλα αυτά. Να είστε καλά».

Υπενθυμίζεται ότι η Πάολα είχε ανέβει στην πίστα το Σάββατο 4/3, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ανακοινώνοντας στο κοινό πως σκοπεύει να δωρίσει την αμοιβή της στις οικογένειες θυμάτων. Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον οποίο εμφανίζονται μαζί, κράτησε άλλη στάση και δεν τραγούδησε.