πανταζής-λέω-στην-κόρη-μου-να-μην-προκα-539937
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.10.2018 | 13:19

Πανταζής: Λέω στην κόρη μου να μην προκαλεί πολύ

Αποκαλυπτικός για ακόμα μια φορά ήταν ο Λευτέρης Πανταζής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα του Πρω1νό αποκάλυψε την ιστορία που κρύβεται πίσω από το τραγούδι «Εγώ δεν είμαι εγώ», μίλησε για τις συμβουλές που δίνει στην κόρη του Κόνυ Μεταξά αλλά και για τη ληστεία που έγινε στο σπίτι του και του έκλεψαν 25 πανάκριβα ρολόγια.

«Το τραγούδι που λέει “Δεν έχω τίποτα” είναι συνδεδεμένο με ένα χωρισμό που τότε πέρναγα πολύ δύσκολες μέρες. Γράψαμε αυτό το τραγούδι με το Νίκο Καρβέλα, έκλαιγα μέσα στο studio και όλο αυτό έχει μείνει. Ήταν ο χωρισμός με τη μάνα του παιδιού μου. Ο Νίκος είχε χωρίσει με την Άννα, εγώ με τη Ζώζα και ήμασταν στο ίδιο επίπεδο πόνου», είπε χαρακτηριστικά.

Για την κόρη του Κόνυ είπε: «Έχω πει στην Κόνυ να προσέχει, να μην προκαλεί πολύ, αλλά καλλιτέχνης είναι. Καμιά φορά ο καλλιτέχνης επηρεάζεται και από το εξωτερικό. Καταλαβαίνω αλλά καμιά φορά όταν προκαλούμε πολύ θέλει λίγο κράτει».

Ενώ, όσον αφορά τη ληστεία στο σπίτι του ανάφερε: «Βρήκαμε 2 ρολόγια και 2 κολόνιες από αυτά που μου είχαν κλέψει. Καμία σχέση με αυτά που είχαν πάρει που ήταν μεγάλης αξίας. Το πιο ακριβό ρολόι έκανε 100.000 δολάρια. Μου το είχε κάνει δώρο ένας μεγάλος επιχειρηματίας, Αρμένης από το Λας Βέγκας».