πανικός-με-καταδίωξη-στην-αθηνών-λαμί-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.03.2018 | 09:19

Πανικός με καταδίωξη στην Αθηνών -Λαμίας: Οδηγός εμβόλισε περιπολικά

Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη ενός αυτοκινήτου νωρίς το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Φθιώτιδας, καθώς ο οδηγός απέφυγε τα μπλόκα της αστυνομίας και πορευόταν αντίθετα στο ρεύμα, σπάζοντας τις μπάρες των διοδίων επί αρκετά χιλιόμετρα, προτού τελικά εξουδετερωθεί από… οδόφραγμα που έστησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στα διόδια της Τραγάνας.

Περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν επί αρκετή ώρα να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό ο οποίος οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, κατευθυνόμενος όμως προς Αθήνα, για να διαφύγει.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο είχε σπασμένο παρμπρίζ και ότι ο οδηγός ήταν σε έξαλλη κατάσταση, μη υπακούοντας στις εντολές των αστυνομικών. Μάλιστα κάποια στιγμή που τον πλησίασαν, προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά, ενώ πετούσε και αντικείμενα από το παράθυρό του.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε και ο οδηγός του φορτηγού που χρησιμοποιήθηκε για το μπλόκο.

Πηγή: lamiareport.gr