Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Αναβολή μαθημάτων λόγω χιονιά

Την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν σήμερα μαθήματα λόγω των συνθηκών παγετού που επικρατούν, έλαβαν οι διοικήσεις σχολών και τμημάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη. «Λόγω του παγετού, των βλαβών που υπάρχουν στο σύστημα θέρμανσης και των εργασιών που απαιτούνται για να αποκατασταθούν, σας ενημερώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό για σήμερα. Δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε τα μαθήματα» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η διοίκηση του οποίου θα εκτιμήσει εκ νέου την κατάσταση για να αποφασίσει αν θα πραγματοποιηθούν αύριο μαθήματα.

Την αναστολή όλων των εκπαιδευτικών διαδικασιών για σήμερα αποφάσισε και η διοίκηση του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙ-Θ). Οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος λειτουργούν κανονικά. Αντίστοιχες αποφάσεις έλαβαν τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και της Σχολής Θετικών Επιστημών, ενώ κλειστό παραμένει και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, λόγω προβλημάτων στην ύδρευση και θέρμανση των εγκαταστάσεών του, που προκλήθηκαν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Τέλος, δεν έγιναν σήμερα και δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε αύριο μαθήματα στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, στη Ν. Μηχανιώνα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΑΝΑΒΟΛΗ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΧΙΟΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!