παναθηναϊκός-με-νέο-εξώδικο-ο-ερασιτέ-518107
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.08.2018 | 16:18

Παναθηναϊκός: Με νέο εξώδικο ο Ερασιτέχνης ζητά τα κλειδιά της Λεωφόρου

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στο «παγωμένο» ΟΑΚΑ είναι ο ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκός, μετά και τα τελευταία επεισόδια της κόντρας της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη για την σύμβαση παραχώρησης της Λεωφόρου.

Μετά τις δηλώσεις με βαριές κουβέντες από τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Γιάννη Αλαφούζο, την Παρασκευή επιστρέψαμε στα εξώδικα, με τον Α.Ο να ενημερώνει πως θα προχωρήσει σε καταγγελία της συμφωνίας, ζητώντας παράλληλα από την ΠΑΕ να της παραδώσει τα κλειδιά του Απόστολος Νικολαΐδης.

«Σας καλούμε για τον λόγο αυτόν από της επελεύσεως των έννομων αποτελεσμάτων της καταγγελίας να μας αποδώσατε τη χρήση του γηπέδου του Παναθηναϊκού (Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης) και να μας παραδώσετε τα κλειδιά του κτηρίου και των περιβαλλόντων χώρων. Αλλιώς θα προβούμε σε κάθε ενέργεια προς υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας», ανέφερε μεταξύ άλλων το έγγραφο που έφτασε στα Μελίσσια.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, το ενδεχόμενο να βρεθεί συμβιβαστική λύση, φαντάζει εξαιρετικά απίθανο. Κάτι που σημαίνει οτι στην πιο δύσκολη χρονιά της ιστορίας του, το ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού» θα χάσει το μεγαλύτερό της όπλο, την δύναμη της έδρας.

Μίας έδρας που σε πολλά παιχνίδια μπορούσε από μόνη της να γυρίσει την πλάστιγγα υπέρ των «πράσινων», αλλά φέτος μάλλον δεν θα μπορεί να τους βοηθήσει..