Παμμακεδονικές Ενώσεις: Ζητούν παραιτήσεις βουλευτών για να μην ψηφιστεί η συμφωνία

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και όλους τους βουλευτές απέστειλαν η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και η Επιτροπή για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Με την επιστολή τους, οι Ενώσεις ζητούν από τα μέλη του κοινοβουλίου της παραιτήσεις τους ώστε να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ολόκληρη η επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,

«Κύριοι Βουλευτές,

Αν πραγματικά δεν επιθυμείτε την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, πλέον υπάρχει μόνο μία πράξη: Η παραίτησή σας.

Παρακαλούμε αναλάβετε τις ευθύνες που σάς αναλογούν και μπείτε μπροστά με την παραίτησή σας, ώστε να σταματήσει εδώ αυτή η μειοδοτική, για τα εθνικά μας συμφέροντα, Συμφωνία. Οφείλετε να παραιτηθείτε, ασχέτως αν αυτή η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει και να δείξετε έτσι πως είναι μόνη της.

Το μεσημέρι πρόκειται να διαπραχθεί εθνικό έγκλημα, και μόνο αν παραιτηθείτε αποδεικνύεται πως δεν συμμετέχετε σε αυτό, μα τάσσεστε με την πραγματική Βουλή των Ελλήνων.

Είναι η ύστατη στιγμή. Είναι η ύστατη ευθύνη.

Με αγωνία και ελπίδα,

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ –

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΝΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!