παλαιό-φάληρο-ο-βιαστής-χτυπούσε-τη-μη-232446
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.10.2022 | 14:09

Παλαιό Φάληρο: Ο βιαστής χτυπούσε τη μητέρα του – Τα νέα στοιχεία

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη εκτιμάται ότι θα έχει εκδοθεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 45χρονου, ο οποίος κατηγορείται για μία απόπειρα βιασμού και έναν βιασμό στο Παλαιό Φάληρο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών περιμένουν την ταυτοποίηση του dna του 45χρονου από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Για τις συγκεκριμένες εργαστηριακές εξετάσεις έχει δοθεί εντολή προτεραιότητας, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Μόλις γίνει η ταυτοποίηση του γενετικού υλικού του δράστη, τότε θα εκδοθεί αρχικά από την Εισαγγελία ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Στη συνέχεια, θα κινηθούν οι διαδικασίες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης, καθώς ο 45χρονος φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν στο Newsbomb.gr ότι έχει υπάρξει και άτυπη ενημέρωση της Interpol για την περίπτωση του 45χρονου, ο οποίος έχει αναγνωριστεί μέσω επίδειξης φωτογραφιών από τις δύο γυναίκες που έπεσαν θύματά του.

Ο 45χρονος έφυγε από το Παλαιό Φάληρο, όπου ζούσε με τη μητέρα του, για την Κακαβιά, αμέσως μόλις διάβασε σε ενημερωτικές ιστοσελίδες ότι οι Αρχές γνωρίζουν το προφίλ του. Αυτό που τον θορύβησε και αποφάσισε να εξαφανιστεί είναι η αναφορά που έγινε στα ΜΜΕ για το τατουάζ που έχει στο χέρι σε σχήμα βραχιόλι.

Ο καταζητούμενος είναι χωρισμένος με δύο παιδιά. Η πρώην σύζυγός του και τα παιδιά του ζουν στην Αλβανία. Στην Αθήνα ζούσε μαζί με τη μητέρα του, η οποία τον συντηρούσε. Ο ίδιος δεν εργαζόταν, ενώ το τελευταία διάστημα φαίνεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος είχε γίνει βίαιος και φέρεται να χτυπούσε ακόμα και τη μητέρα του μέσα στο σπίτι όπου συζούσαν. Τα επόμενα 24ωρα οι ελληνικές Αρχές αναμένεται να συνεργαστούν με τις αλβανικές, προκειμένου να εντοπιστεί επί αλβανικού εδάφους και να εκδοθεί στη χώρα μας.