πάγος-στην-άσφαλτο-και-κατηφόρα-κλείδ-876379
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.02.2021 | 09:12

Πάγος στην άσφαλτο και κατηφόρα; Κλείδωσέ το καλύτερα

Ο οδηγός του Ford F-150 «συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας την ώρα που προσπαθεί να φύγει από το σπίτι του, που βρίσκεται σε κατηφόρα, με καμπή και πάγο στο οδόστρωμα.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό έτσι όπως καταγράφτηκε στο κύκλωμα ασφαλείας του παρακείμενου σπιτιού, με το Ford F-150 να περνάει σε slow motion με το πλάι, driftάροντας όλη την καμπή.

Όπως μπορείτε να δείτε, όλα ξεκινούν κανονικά καθώς ο οδηγός του Ford F-150 κάνει όπισθεν από το garage του σπιτιού του για να βγει στο δρόμο. Αφού όμως έβγαλε το αυτοκίνητο στο δρόμο, ο τελευταίος αποδείχτηκε τελείως παγωμένος, με αποτέλεσμα τη στιγμή που προσπάθησε να ξεκινήσει να κινείται προς τα εμπρός, το pick up άρχισε να γλιστράει με το πλάι και –ευτυχώς- πολύ μικρή ταχύτητα.

Με πολύ εντυπωσιακό τρόπο, το F-150 ακολούθησε τη χάραξη της διαδρομής κρατώντας τη γωνία σε σχέση με το δρόμο, όπως οι επαγγελματίες του drift. Ευτυχώς το pick up γλίστρησε μόνο για 140 (!) περίπου μέτρα και σταμάτησε πριν χτυπήσει κάπου και προκληθούν ζημιές. Από εκεί και πέρα, παρά το γεγονός πως δεν φαίνεται στο video, ο οδηγός έκανε την πλέον σωστή επιλογή, παρκάροντας εκεί που σταμάτησε το αυτοκίνητο, για να επιστρέψει στο σπίτι του με τα πόδια– και πολύ προσεκτικά.

πηγή: newsauto.gr