παγώνη-εννοείται-ότι-θα-κάνουμε-όλοι-τ-913663
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.09.2021 | 09:04

Παγώνη: Εννοείται ότι θα κάνουμε όλοι τρίτη δόση

Τρίτη δόση για όλους προανήγγειλε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. «Εννοείται θα κάνουμε τρίτη δόση. Το έχουμε πει εδώ και καιρό. Περιμένουμε την Επιτροπή των Εμβολίων, που αργούν στις εισηγήσεις τους» σημείωσε, λέγοντας ότι μέσα στον Οκτώβριο θα προχωρήσει το θέμα.

Μετά τους ανοσοκατασταλμένους σειρά θα έχουν οι υγειονομικοί και «όσοι εμβολιάστηκαν Γενάρη και Φεβρουάριο». Εκτίμησε ότι η τρίτη δόση θα γίνεται μετά τους 6-8 μήνες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Η κ. Παγώνη αναφέρθηκε στη μετάλλαξη Delta και το πόσο προσβάλλει τα παιδιά.

«Επιθετική μετάλλαξη στα παιδιά και στους νέους η Δέλτα. Από τις δυσκολότερες μεταλλάξεις που έχουμε. Δεν το περιμέναμε κι εμείς. Να εμβολιάσουν οι γονείς τα παιδιά τους για την ασφάλεια τους. Δεν θα ήθελα να βλέπω παιδάκια στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ» τόνισε

Όπως είπε στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες έκαναν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στα παιδιά στα σχολεία. «Στο Λος Άντζελες έκαναν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στα παιδιά στα σχολεία γιατί ήταν πολλά τα κρούσματα. Και ένα μεγάλο ποσοστό μπήκε σε ΜΕΘ. Και δεν θα ήθελε κανείς μας, με τίποτα, να δει παιδάκια διασωληνωμένα» ανέφερε.